Instruktører

Michelle Søndergaard Knudsen
Instruktør for orkesteret og
aspirantorkester.
mail@denjyskepigegarde.dk

Michelle Søndergaard Knudsen

Jeg er født i 1987 og stammer oprindeligt fra Sennels og startede med at spille cornet i en alder af syv år.

Flere i min familie spiller på messinginstrumenter, så messingmusikken har altid været en del af mit liv.

Jeg spillede i Thisted FDF Orkester fra 1995 og kom i 2003 med i Nordvestjysk Brass Band. I 2007 blev jeg optaget på MGK i Skive, og i 2011 startede jeg på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus med professor Kristian Steenstrup og docent Martin Schuster som lærere.
Jeg har assisteret en del i Prinsens Musikkorps og Slegsviske Musikkorps samt i rigtig mange brass bands, derudover har jeg været medlem af FDFs Landsorkester, Viborg Amts ungdomssymfoniorkester og Det Danske Ungdoms Brass Band.
I foråret 2015 var jeg et halvt år i Oslo for at studere hos Jonas Haltia og Anthony Plogg.

Mens jeg var afsted underviste jeg i en del skolekorps og derudover spillede jeg flygelhorn med Oslofjord Brass Band.
I sommeren 2016 blev jeg færdig med min kandidat, og i dag spiller jeg solo cornet i Århus Brass Band og Eb-cornet i Hinnerup Garden, er ansat ved Favrskov Musikskole og Steiner Skolen i Århus hvor jeg underviser i messing og orkester.

Derudover underviser jeg også i Hinnerup Garden og hos De Prikkede Messingblæsere i Søften. Lige nu dirigerer jeg Den Jyske Pigegarde og Hinnerup Brass Band. I min fritid er jeg daglig leder af Det Danske Ungdoms Brass Band og suppleant i Dansk Amatør Orkester Forbunds bestyrelse.

Nichlas Knudsen
Instuktør for trommekorps
mail@denjyskepigegarde.dk