Vennekredsen

STØT VENNEKREDSEN – SÅ VI KAN STØTTE DEN JYSKE PIGEGARDE

Vennekredsarbejde

Den Jyske Pigegardes Vennekreds blev oprettet i 1967 af en gruppe forældre med det formål at støtte garden økonomisk.
Vi afholder et årligt loppemarkedet og tager imod andre småjobs f.eks. slikpakning. Det er en sjov måde at være sammen på og samtidig gøre en indsats. En anden indtægtskilde er kontingenter fra vores medlemmer.

Som medlem af Vennekredsen, indgår du i vores medlemsregister. Du vil modtage e-mails, når der skal brugs hjælp til vores arrangementer. Har du tid og lyst bidrager du i det omfang, du har mulighed for. Det er vigtigt at understrege, at du ikke forpligter dig til noget. Du kan også bare have lyst til at blive medlem, fordi din datter, barnebarn, niece, din nabo eller dine venners datter spiller i Den Jyske Pigegarde. Det kan også være, at du vil give flere piger de samme fantastiske oplevelser, du selv fik dengang du gik i DJP. Det kan også være, fordi du har set os ude i byen eller på tv og synes, vi er gode. Det kunne være en gaveide til venner, forældre og bedsteforældre.

Husk at oplyse hvis du skifter e-mail, så vi stadig kan sende dig invitationer til gardens fødselsdagskoncert, vores julebanko og indkaldelse til vores generalforsamling.

Mail: djpvennekreds@gmail.com

Tlf. 20 19 42 85

STØT VENNEKREDSEN – SÅ VI KAN STØTTE DEN JYSKE PIGEGARDE
Indbetal 150,- kr. til Arbejdernes Landsbank på reg. 5381 kontonr. 0246475 og skriv dit navn og mailadresse i oplysningsfeltet.

Læs mere om Vennekredsen under ”vennekredsarbejde